149,00 kr.

Varenummer (SKU): 01/HTC/M/ Kategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Lolkpet.dk

0,00 kr.
Ingen produkter i indkøbskurven.

FÅ EN KONTO HOS LOLKPET

Ansøg ved at udfylde formularen

Skotsk håndlavede Harris Tweed halsbånd fra My McDawg i meget høj kvalitet.

Kender du ikke Harris Tweedens unikke kvalitet, bør du læse mere herom herunder. De vævede Harris Tweed stoffer udvælges af lokal firmaet My McDawg, der håndlaver de fine halsbånd.

Halsbåndene fås i 2 størrelser og i mange farver - og nye kommer løbende til - så husk at vælg farve. Det bløde og naturlige materiale er skånsomt ved hundens pels, rart at røre ved og let at vedligeholde. Takket være den naturlige forekomst af lanolin, skylles halsbåndet blot under koldt vand og lægges til tørre. Eventuelle 'misfarvninger' fra f.eks. rødt okkervand forsvinder efter lidt tids brug.

The Harris Tweed Act - the only fabric in the world governed by it's own Act of Parliament

Harris Tweed er en helt bestemt slags uld som væves og færdiggøres i hjemmene hos beboerne på De Ydre Hebrider i Skotland. Al produktion foregår der på de vestlige skotske øer, hvor "jomfruuld" klippes af øernes får, tråden bliver spundet og farvet samt efterfølgende vævet. Oprindeligt blev dette klædestof vævet til arbejdernes eget brug, men nu bruges det af de mest kendte designere i hele verdenen.

I 2012 blev der produceret over 1 million meter Harris Tweed stof. Den højeste mængde nogensinde. Hvert stykke stof er autoriseret og derfor mærket med ovenstående mærke "The Orb" som gives efter en inspektion af "Harris Tweed Myndigheden." "The Orb" er det ældste beskyttede varemærke i Unitet Kingdom.

 

 

Vi anbefaler også disse varer til dig

Kontakt

Emailadresse:

jan@lolkpet.dk

CVR:

35005021

SHOP

FÅ EN KONTO HOS LOLKPET

Ansøg ved at udfylde formularen

Lolkpet.dk

Yderligere information

Vægt 0,150 kg
Farve

Rainbow, Blue Herringbone, Grey Herringbone, Celtic, Teal, Pink Herringbone, Green Herringbone, Berry Check